5 motive să alegeți sistemul endo S1 de la Sendoline

5 motive să alegeți sistemul endo S1 de la Sendoline

De ce Sendoline?

Brand-ul Sendoline a fost fondat în anul 1917 de către tehnicianul dentar John Sjöding. Acesta a început să fabrice aliaje dentare și produse pentru laboratorul dentar, însă foarte rapid și-a dorit să se concentreze pe produse endodontice. Țelul său a fost acela de a face endodonția ușoară, ergonomică și plăcută atât pentru medic, cât și pentru pacient.

Ce inovații aduce Sendoline?

În anii 1040, Sendoline a dezvoltat în colaborare cu doctorul suedez Gustav Hedström acele Hedström (cunoscute sub numele de H-Files). În momentul de față acest tip de ac este unul dintre cele mai utilizate în întreaga lume.

Noua tehnologie are scopul de a simplifica endodonția. Sendoline vă propune o variantă de tratament de canal simplă, eficientă, cu un cost redus. S1 este un sistem reciproc ce folosește un singur ac și este conceput special pentru a facilita munca de zi cu zi în cabinet.

 

De ce să alegeți sistemul endodontic S1 de la Sendoline?

1. Piesa de mână contraunghi inteligentă

Piesa de mână S1 vine cu o soluție unică, inteligentă. Mecanismul de viteză integrat creează mișcarea de reciprocitate – instrumentul se rotește în sensul acelor de ceasornic și în sens invers acelor de ceasornic, alternativ. Puteți conecta piesa contraunghi ușor, direct la unitul dumneavoastră stomatologic. Nu aveți nevoie de niciun motor extern.

În plus, piesa de mână se poate conecta la apex locator (folosind clips—ul care vine în pachet).

2. Risc scăzut de fracturi ale instrumentului

Combinația mișcării de reciprocitate (în sensul acelor de ceasornic și în sens invers acelor de ceasornic) cu elasticitatea și flexibilitatea aliajului de nichel titan minimizează riscul fracturii instrumentului.

3. Un singur instrument

Datorită faptului că sistemul S1 folosește un singur ac există numeroase avantaje. Tratamentul este mai rapid, deci veți putea trata mai mulți pacienți. În plus, fiind nevoie de un singur instrument, tratamentul este mai ușor de efectuat.

 4. Instrumentul S1 Plus

Profilul unic al acelor S de la Sendoline este eficient și flexibil. Mișcarea îi permite marginii instrumentului o tăiere dublă extrem de eficientă în canalul radicular.

5. Ambalaj practic

Acele S1 vin într-un pachet steril (sau pachet de refill) creat special pentru a îndeplini standardele actuale de igienă.

 

Vă recomandăm setul endodontic Sendoline Start Up S1-E pe care îl găsiți AICI.

Pachetul conține:

  • 1 x S1 piesă de mână contra-unghi cu cârlig apex inclus
  • 8 x S1 Plus – kit tratament
  • 1 x S1 Plus 25/06 – 25mm (rezervă)
  • 1 x S1 conuri de hârtie standard
  • 1 x S1 conuri de gutaperca standard