Cum alegem mănușile potrivite în stomatologie?

Cum alegem mănușile potrivite în stomatologie?

Mănușile de examinare sunt consumabile de care are nevoie orice medic stomatolog la fiecare pacient. Acestea oferă o barieră de protecție care previne contaminarea încrucișată între medic și pacient.

Mănușile trebuie să fie proiectate să reziste și să rămână în același timp confortabile. Acestea trebuie să îi ofere medicului aceleași capacități tactile și o potrivire corespunzătoare. Un aspect important îl reprezintă, de asemenea, ușurința cu care acestea pot fi aplicate și îndepărtate.

Alegerea unui material potrivit pentru mănuși este un detaliu foarte important pentru medic. Cel mai des sunt alese mănușile nitril sau mănușile latex. Este important să se țină cont atât de alergiile pe care le puteți avea dumneavoastră, ca medic, cât și pacienții. Este bine să aveți alternative și să puteți alege în funcție de preferințele pacienților.

Mănușile de nitril sunt frecvent utilizate deoarece o parte dintre medici și pacienți dezvoltă alergie la latex.

Mănușile nitril Medicom, propuse de noi, oferă o protecție dovedită împotriva substanțelor chimice obișnuite. În plus, ele oferă rezistență la puncție și la rupere.

Un lucru important în alegerea mănușilor îl reprezintă simbolurile. Acestea vă indică scopurile cu care au fost făcute: există mănuși de uz alimentar care pot fi vândute ca mănuși medicale. Este necesar ca mănușile să fie destinate utilizării personalului medical, cu protecție împotriva microorganisemelor.

Există un standard care specifică faptul că mănușile trebuie să protejeze utilizatorul de substanțe chimice și/sau microorganisme. Căutați mereu pe cutie o pictomgramă care indică faptul că mănușile sunt testate pentru protecție împotriva penetrării lichidului și a microorganismelor. Cauciucul sau plasticul din compoziția mănușilor nu acționează întotdeauna ca bariere la lichide.

De ce să alegeți mănușile Medicom?

  • Rezistența la substanțe chimice
  • Durabilitate
  • Rezistență
  • Sensibilitate tactilă

Toate consumabilele Medicom sunt de o calitate superioară și se supun tuturor normelor în rigoare. Cu o experiență de peste 30 de ani, Medicom produce mănuși nitril și latex ideale pentru a fi utilizate de personalul medical.

Vă propunem pachetul de 5 cutii de mănuși nitril a câte 200 de bucăți de la Medicom. Click AICI!