Inhalosedare Leave a comment

InhaloSedarea, cea mai sigura tehnica de relaxare, atat pentru copii, cat si pentru adulti este acum disponibila!

  • Dupa ce veti incerca protoxidul de azot, teama va disparea si va fi inlocuita de o senzatie placuta. Pacientii descriu experienta ca pe o senzatie de plutire intr-un vis placut.
  • Pentru copiii si adultii receptivi, Protoxidul de azot poate fi o experienta placuta, confortabila si pozitiva in timpul tratamentului dentar.

Care sunt avantajele folosirii protoxidului de azot?

Actioneaza rapid.

Dupa doar cateva minute de la administrare, stresul va fi transformat intr-o stare de relaxare.

Nivelul sedarii poate fi controlat.

Nivelul sedarii cu Protoxid de azot poate fi controlat in functie de nivelul optim al relaxarii.

Timpul de recuperare este scurt.

In decursul a 3-5 minute dupa intreruperea administrarii (100% O2 flush) efectele dispar cu desavarsire din organism. De fapt protoxidul de azot este singura modalitate de sedare care nu are efecte pe termen lung, care sa afecteze capacitatea de a conduce.

Ce este Protoxidul de Azot?

Protoxidul de azot este un gaz care combinat cu oxigenul combate anxietatea in ceea ce priveste tratamentul stomatologic. Odata inhalat, Protoxidul de azot induce un efect de calmare care se mentine pe tot parcursul interventiei stomatologice.

Este sigur Protoxidul de Azot?

100%. Protoxidul de azot este cea mai sigura metoda de sedare folosita in tratamentul stomatologic. Este un gaz bland, ne-toxic, care se elimina singur din organism dupa administrare. Beneficiile protoxidului de azot sunt recomandate pentru pacientii cu un anume istoric medical, cum ar fi hiperternsiunea arteriala, angina sau pentru cei care au avut atac de cord. Spre deosebire de anestezia generala, pacientii care inhaleaza protoxid de azot sunt constienti si receptivi tot timpul.

Protoxidul de azot este sigur pentru copii?

ABSOLUT! In timp ce depunem eforturi uriase pentru a face orice copil sa se simta In largul lui, cei mici au nevoie de un nivel de sedare pentru a realiza cu succes tratamentul. Protoxidul de azot este cea mai sigura si eficienta metoda de sedare ce ofera copilului o experienta pozitiva in timpul tratamentului dentar.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *