Crema pentru prepararea chimico-mecanica a canalelor radiculare RC-PREP | Premier

Formula unică a RC-Prep de glicol, peroxid de uree și EDTA într-o bază specială solubilă în apă ajută la îndepărtarea calcificărilor și lubrifiază canalul pentru a permite o instrumentare mai eficientă.

64 lei (TVA Inclus)

SKU: 9007129 Categorii: ,

Comandă Telefonică:
Nicoleta Greabu: +40799 723 422

denta-deals-Nicole

Crema pentru prepararea chimico-mecanica a canalelor radiculare RC-PREP | Premier

Peste 40 de ani de utilizare clinică și numeroase publicații demonstrează eficacitatea clinică a RC-Prep pentru prepararea chimico-mecanică a canalelor radiculare.

Formula unică a RC-Prep de glicol, peroxid de uree și EDTA într-o bază specială solubilă în apă ajută la îndepărtarea calcificărilor și lubrifiază canalul pentru a permite o instrumentare mai eficientă. Indiferent dacă preferați instrumente manuale sau cu motor, RC-Prep permite acelor să se deplaseze cu ușurință. RC-Prep este, de asemenea, excelent pentru utilizarea impreuna cu apex locator, deoarece permite acestuia sa detecteze lungimea intr-un mod eficient.

RC-PREP  se introduce usor in canal cu un ac sau cu un aplicator. Pe masura ce RC-PREP curata si lubrifiaza, puteti folosi instrumentarul fara riscuri.

Când RC-Prep reacționează cu soluția de hipoclorit de sodiu, resturile de nerv sunt de fapt ridicate din canal. Camera pulpară este curată, ajutând la localizarea canalelor suplimentare.

Cu RC-Prep și instrumente adecvate, canalul este complet debridat. Se deschid si se curata canaliculele laterale  si tubulii dentinari, esential pentru un tratament de succes.

Continut pachet:

  • seringa 3 ml si 10 varfuri de aplicare

 

Premier consumabile stomatologie logo

SKU: 9007129 Categorii: ,

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

There are no reviews yet.