Kit de ameliorator de tesut D-Soft | Medicept

Materialul ameliorator de țesut D-Soft constă într-o pudră și un lichid care se amestecă pentru a produce o suprafață adecvată de protecție pentru proteză.

387 lei (TVA Inclus)

SKU: 4006 Categorii: ,

Comandă Telefonică:
Nicoleta Greabu: +40799 723 422

denta-deals-Nicole

Kit de ameliorator de tesut D-Soft | Medicept

Materialul ameliorator de țesut D-Soft constă într-o pudră și un lichid care se amestecă pentru a produce o suprafață adecvată de protecție pentru proteză. Atunci când este amestecat, rezultă un material vâscos, dar care curge totuși care se pune pe proteză și de care acest material aderă.

Atunci când este amplasat în gură, are loc adeziunea de suprafața de fixare adaptându-se perfect la mucoasa orală a pacientului. Efectul este de a transmite forțele de masticație în mod uniform pe țesuturile pacientului ameliorând acele zone acolo unde proteza nealiniată nu a fost în contact anterior. Atunci când starea mucoasei este îmbunătățită, stratul de ameliorare a țesutului se înlătură cu ușurință.

Alternativ, dacă modificarea geometriei țesutului este prea mare pentru a se potrivi danturii originale, atunci materialul poate fi folosit ca o amprentă funcționată și poate fi purtat timp de 6-24 de ore înainte de amplasarea modelului întărit direct in proteză. Întrucât materialul este autoadeziv, adăugările sunt posibile în perioada în care are loc ameliorarea țesutului.

Conținut pachet:

  • 100 g Pudra
  • 100 ml Lichid
  • accesorii

 

SKU: 4006 Categorii: ,

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

There are no reviews yet.

S-ar putea să-ți placă și…