Matrice preformata cu o curbura progresivă ProxyPal | Directa

ProxyPal este o matrice universală pentru toate restaurările anterioare. Designul inovator al matricei ProxyPal vă permite să restabiliți anatomia originala a dintelui.

160 lei (TVA Inclus)

SKU: 604092 Categorii: ,

Comandă Telefonică:
Nicoleta Greabu: +40799 723 422

denta-deals-Nicole

Matrice preformata cu o curbura progresivă ProxyPal | Directa

Matrice preformata cu o curbura progresivă ajută la crearea obturatiilor incisive cu o formă anatomică corectă. ProxyPal este o matrice universală pentru toate restaurările anterioare. Designul inovator al matricei ProxyPal vă permite să restabiliți anatomia originala a dintelui. Remodelarea și închiderea unei diasteme este, de asemenea, foarte ușoară cu ProxyPal.

Curbura proximală diferă de la dinte la dinte. Pentru a obține o umplere perfectă, matricea ProxyPal a fost proiectată astfel încât curbura matricei să escaladeze liniar pe lungimea sa totală. La un capăt, curbura este vagă, ceea ce este ideal pentru incisivii maxilarului inferior. În celălalt capăt, curbura matricei este distinctă, deci adecvată, adică o închidere a diastemei. Prin apăsarea / tragerea matricei este ușor de găsit o curbură adecvată pentru fiecare dinte.

Matricea are o margine cervicală care introdusă în marginea  gingivala stabilizează matricea în timpul inserării materialului de obturatie. Marginea cervicală previne umezeala din țesutul înconjurător care interferează cu cavitatea și stabilizează matricea în timpul inserării materialului de obturatie.

Indicații de utilizare:

  • Clasa IV
  • Clasa mare III
  • Închiderea diastemei

4 motive pentru a utiliza ProxyPal®

  1. Curbură profundă
  2. Curbură superficială
  3. Marginea incizala
  4. Matrice de contur 3D

Continut pachet: Matrice anterioară ProxyPal 3D, 36 buc

SKU: 604092 Categorii: ,

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

There are no reviews yet.