Cumpără acum!

Viziera protectie faciala transparenta cu reglaj intre 49-66 cm | 300 x 250mm

Viziera PREMIUM de protectie faciala, reutilizabila, dezinfectabila, confortabila si antialergica, creata pentru prevenirea contactului cu particule de stranut sau respiratie, precum si cu sange sau lichide organice si chimice.

Produs fabricat in Romania

24 lei (TVA Inclus)

SKU: ROShield-viziera-protectie-medicala Categorii: ,

Comandă Telefonică:
Nicoleta Greabu: +40799 723 422

denta-deals-Nicole

Stoc epuizat - Disponibil la comandă

Viziera Premium de protectie faciala avizata medical de catre Ministerul Apararii Nationale, Centrul de Cercetare Stiintifica pentru Aparare si Ecologie

Viziera PREMIUM de protectie faciala, reutilizabila, dezinfectabila, confortabila si antialergica, creata pentru prevenirea contactului cu particule de stranut sau respiratie, precum si cu sange sau lichide organice si chimice. Cu o greutate de doar 80 de grame si posibilitatea de reglare de la 49 la 66 cm aceasta poate fi purtata pentru perioade indelungate si la orice varsta.

Produsul este fabricat in Romania

Viziera rabatabila 90 grade, cu protectie 100%, special creata pentru prevenirea contactului facial cu substante precum sange, lichide organice sau chimice si cu particulele expirate in urma respiratiei sau stranutului.

Confectionata din material plastic de calitate, cu forme rotunjite, viziera nu raneste, este antialergica si asigura confort in timpul fiecarei purtari, indiferent de durata de utilizare.

Rabatabila si cu fixare ergonomica pe circumferinta capului, masca cu viziera este potrivita atat adultilor cat si copiilor, avand o marime universala. De asemenea, ecranul confectionat din plastic transparent, cu dimensiunea de 250 X h300 mm, cu o  grosime de 0.35 mm are proprietati antiaburire si anticondens, vizibilitatea nefiind afectata de respiratie. Astfel, activitatea zilnica se poate desfasura in orice conditii, gratie claritatii si campului vizual larg.

Masca cu viziera este reutilizabila, putand fi dezinfectata dupa fiecare purtare cu  solutii pe baza de alcool, chiar si cu dezinfectantul obisnuit pentru maini, accesibil tuturor.

Produsul se poate dezinfecta cu produse pe baza de clor sau alcool prin stropire, scufundare sau pulverizare, apoi prin clatire cu apa. Garantat 100% – Rezistent la clor, alcool si produse pe baza acestora. Atentie! A nu se folosi carpe, lavete, servetele umede, pensule. Indepartarea solutiilor de dezinfectare se face prim clatire cu apa, nu prin procedee mecanice.

Viziera vine ambalata intr-o folie speciala pentru a proteja materialul ecranului.

SKU: ROShield-viziera-protectie-medicala Categorii: ,

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

There are no reviews yet.