Materiale dentare pentru imprimantele 3D FormLabs

Transportul nu este inclus!

Materiale de imprimare 3D de înaltă precizie pentru laboratoare și cabinete stomatologice

Aduceți producția în interiorul cabinetului sau îmbunătățiți fluxurile de lucru existente cu ajutorul imprimantelor 3D Formlabs, lider în industrie.

654 lei (TVA Inclus)

SKU: cartuse-material-Form3B Categorii: , ,

Comandă Telefonică:
Nicoleta Greabu: +40799 723 422

denta-deals-Nicole

Materiale de imprimare 3D de înaltă precizie pentru laboratoare și cabinete stomatologice

Aduceți producția în interiorul cabinetului sau îmbunătățiți fluxurile de lucru existente cu ajutorul imprimantelor 3D Formlabs, lider în industrie. Rășinele noastre dentare împuternicesc laboratoarele și cabinetele stomatologice pentru fabricarea rapidă a ghidurilor chirurgicale biocompatibile, atele de imobilizare, modele, gutiere ortodontice transparente și proteze totale.


Rășină pentru modele – RS-F2-DMBE-02

Un material precis pentru producerea modelelor dentare și a gutierelor

Modelul de rășină a fost dezvoltat special pentru a satisface cerințele de înaltă precizie și acuratețe ale profesioniștilor din domeniul dentar. Matrițe detașabile de imprimare cu margini clare și contacte între ± 35 microni.


Rășină pentru ghid ghirurgical – RS-F2-SGAM-01

Un nou material de imprimare 3D pentru ghiduri chirurgicale de calitate

Această este o rășină autoclavabilă, biocompatibilă pentru aplicații, incluzând ghiduri chirurgicale dentare de tipărire 3D pentru inserarea implantului. Dezvoltată special pentru imprimantele Formlabs și testată riguros cu autoclave, solvenți și sisteme de implanturi, acest material a fost proiectat pentru a depăși cerințele dentare de calitate, precizie și performanță.


Rasină dentară LT transparentă – RS-F2-DLCL-01

Un material biocompatibil tranparent cu o rezistență îndelungată în timp pentru atele și gutiere ortodontice

Creați atele și gutiere ortodontice de înaltă calitate, accesibile, cu rășină dentară LT transparentă. O rășină biocompatibilă de clasă II de lungă durată, cu o rezistență ridicată la fractură, acest material oferă o transparență optică ridicată pentru un rezultat final care o să vă încânte.


Rășină de ceară pentru turnare – RS-F2-CWPU-01

Un material extrem de precis pentru turnarea și presarea coroanelor, a punților și a RPD-urilor

Testată de către tehnicienii dentari, această rășină de ceară oferă margini precise și sigilate și conține ceară 20% pentru o turnare fiabilă. Modelele printate sunt suficient de puternice pentru a face față fără a fi necesară o fotopolimerizare ulterioară, permițând un flux de lucru mai rapid și mai simplu.


Rășină gri standard – RS-F2-GPGR-04

Un material pentru un model precis cu scop general

Cu o finisare mată, aspect opac și detalii precise, rășina gri este utilizată de industrii pentru a imprima 3D modele și prototipuri durabile, precise.

SKU: cartuse-material-Form3B Categorii: , ,