Pachet Imprimantă 3D: Form 3B + Form Wash & Form Cure

Transportul nu este inclus!

Form 3B este o imprimantă 3D avansată pentru desktop optimizată pentru materiale biocompatibile. Ecosistemul precis și de încredere elimină erorile din fabricația dentară, totul la doar câteva clicuri.

33.921 lei (TVA Inclus)

SKU: form3B-wash-cure-complete Categorii: , ,

Comandă Telefonică:
Nicoleta Greabu: +40799 723 422

denta-deals-Nicole

Imprimantă 3D: Form 3B

Form 3B este o imprimantă 3D avansată pentru desktop optimizată pentru materiale biocompatibile. Ecosistemul precis și de încredere elimină erorile din fabricația dentară, totul la doar câteva clicuri.

Alegerea ușoară pentru producția de aparate digitale

Economisiți timp și produceți piese pe care veți fi mândri să le livrați, fără costuri complicate sau prohibitive. Formlabs aduce o fiabilitate, o calitate și o ușurință fără precedent, cu fluxuri de lucru validate și testate de o echipă de experți în domeniul stomatologiei.

Scanare

  • Colectați anatomia pacientului digital folosind un scaner intraoral. Trimiteți scanările către laborator sau către o stație de proiectare.

Proiectare

  • Importați datele de scanare în software-ul CAD, unde are loc proiectarea virtuală.

Printare

  • Importați fișierele CAD proiectate în software-ul de pregătire a printării PreForm pentru configurare și trimiteți-le cu ușurință la o imprimantă Formlabs.

Pregătire

  • Spălați, uscați și curățați piesele imprimate. Aceste părți pot fi apoi utilizate intraoral sau pentru diverse indicații.

Următoarea generație de imprimare 3D dentară

Rezolutie XY: 25 microni

Tehnologia Advanced Low Force Stereolithography (LFS) ™ folosește un rezervor de rășină flexibil și o unitate de prelucrare a luminii (LPU), personalizată, înlocuită de utilizator pentru a produce printări consistente și precise. Forțele de coajă reduse duc la o finisare și claritate incredibilă a suprafeței, imediat ce le-ați scos din imprimantă.

Construit pentru producție

Volum: 14,5 × 14,5 × 18,5 cm (5,7 × 5,7 × 7,3 in)

Imprimați de 2-3 ori mai multe piese într-o singură construcție, comparativ cu imprimantele DLP cu plăci mici de construire pentru a petrece mai puțin timp în manipularea imprimantei și mai mult timp în sarcini de mare valoare. Reducere de 55% a timpului de muncă și a costurilor în comparație cu DLP. Un ecosistem modular care permite consecvență, scalabilitate și redundanță de neegalat.

Stomatologia cere mai mult

Fiecare dintre varietățile noastre în continuă expansiune este validată și testată pe scară largă pentru a asigura calitatea și acuratețea. Comutați fără probleme între o bibliotecă de rășini dentare cu un sistem de cartușe.

 


 

Form Wash & Form Cure – Curățare a printurilor 3D & fotopolimerizare

Produceți piese cu care veți fi mândri să furnizați un flux de lucru de imprimare 3D dentară început și finalizat, testat și certificat biocompatibil. Toate imprimeurile 3D stereolitografice necesită clătire și fotopolimerizare pentru a îndepărta rășina necurățată și pentru a obține o calitate de vârf. Soluțiile noastre automate fac simplă această post-procesare.

Printare

  • Printați-vă piesele în doar câteva clicuri pe imprimanta 3D dentară Form 3B.

Spălare

  • Introduceți rezultatul obținut direct în dispozitivul de spălare după imprimare, pentru o clătire constantă și automată.

Fotopolimerize

  • Transferați rezultatul obținut în Form Cure și fotopolimerizați conform instrucțiunilor potrivite.

Gata!

  • Piesele sunt gata pentru a fi utilizate intraoral sau pentru diverse indicații.

O clătire automată și temeinică

Form Wash agită alcoolul izopropilic (IPA) pentru a vă curăța perfect părțile, apoi le ridică la uscat la aer odată terminate. Pur și simplu setați ora corespunzătoare și lăsați Form Wash să funcționeze. După terminarea spălării, părțile se usucă și sunt gata.

Fotopolimerizare simplificată

Soluția noastră automată fotopolimerizare Form Cure include setări personalizate care maximizează performanța materialului, asigură o precizie dimensională constantă și îndeplinesc cerințele de biocompatibilitate pentru fiecare material Formlabs doar cu apăsarea unui buton.

Mai puțin efort, un randament mai mare

Form Wash and Form Cure eficientizează procesul de imprimare 3D, astfel încât să puteți produce în mod constant piese de înaltă calitate, cu mai puțin timp și efort.

Tot ce aveți nevoie pentru a controla viitorul digital

Pachetul complet Form 3B include toate instrumentele necesare pentru a aduce imprimarea 3D de înaltă precizie în laboratorul sau cabinetul stomatologic.

SKU: form3B-wash-cure-complete Categorii: , ,