Nebulizator MINIBIO – Dimenisune particule: 0.1-5 microni – IBL

Livrare în 30 de zile | Avans 50%

Cu un bidon de 5L se poate steriliza un cabinet de 30mp de 80 de ori!

Dezinfectarea suprafeței prin aer este rapidă, simplă și foarte eficientă! Pulverizatorul MINIBIO vă permite să dezinfectați suprafețele din aer de la spații de până la 30m3.

13.200 lei (TVA Inclus)

SKU: nebulizator-minibio Categorii: ,

Comandă Telefonică:
Nicoleta Greabu: +40799 723 422

denta-deals-Nicole

Dispozitiv de dezinfectare a suprafețelor MINIBIO

Dezinfectarea suprafeței prin aer este rapidă, simplă și foarte eficientă! Pulverizatorul MINIBIO vă permite să dezinfectați suprafețele din aer de la spații de până la 30m3. Pulverizarea uscată este o tehnică pentru dezinfectarea suprafețelor prin aer (AASD). Ea constă în proiectarea unui produs dezinfectant în picături foarte fine în atmosferă. Ceața astfel formată se va depune pe toate suprafețele camerei care se află în contact cu aerul. Prin urmare, vor fi dezinfectate, dar fără a fi umede.

Dispozitivul MINIBIO de dezinfectare a suprafeței aerului este un abur care propulsează dezinfectantul ecologic cu calități excepționale în atmosferă: APABIO

 

TEST EFICACITATE:

https://www.iblspecifik.com/wp-content/uploads/2020/01/Resultats-norme-NFT72-281-desinfection-airbio-apabio-fr.pdf

 

Avantajele dezinfectării suprafeței prin aer:

Pulverizarea uscată este un proces care dezinfectează o încăpere cu ajutorul unui produs de dezinfectare: toate suprafețele aflate în contact cu aerul sunt tratate fără intervenția umană.

Cu ce ​​produs se utilizează MINIBIO?

 Dispozitivul nostru de dezinfectare a suprafeței JETBIO este utilizat cu APABIO, un dezinfectant 100% ecologic bazat pe acid peracetic și peroxid de hidrogen.

SKU: nebulizator-minibio Categorii: ,

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

There are no reviews yet.