Unit Heka Dental Unicline S

 

Pretul afisat este cel de pornire in varianta de baza.

Preturile includ TVA 19%.
Unitul dentar Heka Dental Unicline S

190.650 lei (TVA Inclus)

SKU: unit-heka-dental-unicline-s Categorii: ,

Comandă Telefonică:
Nicoleta Greabu: +40799 723 422

denta-deals-Nicole

Unit Heka Dental Unicline S

Un design nordic, frumos și simplu.

Prin UnicLine S ne-am propus să creăm un design nordic, cu materiale solide, precum aluminiu și sticlă, care să genereze un cadru confortabil și relaxant atât pentru pacient, cât și pentru medicul dentist.

Lumina a reprezentat un element esențial pentru UnicLine S. Spre exemplu, medicul dentist și asistenta pot observa instrumentul activ chiar și cu colțul ochiului, în acest fel putând să rămână concentrați asupra cavității orale a pacientului, fără să fie nevoie să își mute privirea în altă parte. Utilizarea luminii corecte reprezintă ergonomie.

UnicLine S asigură un contact optim între dentist și pacient. Cu toate instrumentele la îndemână, medicul poate lucra eficient și continuu, fără a fi nevoie să piardă contactul cu pacientul. Acest lucru asigură o atmosferă de lucru calmă și relaxantă.

Cu UnicLine S fiecare detaliu a fost proiectat cu scopul de a spori gradul de confort și încredere al pacientului.

Cunoaștem cu toții situația în care dorim să fim concentrați la cavitatea orală a pacientului, dar de multe ori suntem nevoiți să ne uităm în altă parte pentru a verifica instrumentele în timpul tratamentului, sau chiar și pentru informații simple, cum ar fi pulverizatorul. Am rezolvat această provocare zilnică datorită UnicLine S, proiectând astfel informații despre instrumente pe baveta pacientului. În acest fel medicul și asistenta vor putea vedea setările pentru instrumente cu colțul ochiului, fără a fi nevoie să își ridice privirea, rămânând concentrați pe întreaga durată a tratamentului. Pentru că nu este nevoie să vă ridicați privirea pentru a modifica intensitatea luminii sau focusul, acest echipament este ergonomic.

SKU: unit-heka-dental-unicline-s Categorii: ,

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

There are no reviews yet.