,

Gel pentru îndepărtarea cariilor – Papacarie | NOU – seringa de 3 ml


Papacárie este un gel enzimatic special conceput pentru îndepărtarea cariilor atraumatic, fără utilizarea anesteziei și reducerea necesității de utilizare a turbinei.
Conținut pachet: NOU – seringa de 3 ml

647 lei

Gel pentru îndepărtarea cariilor – Papacarie

Conținut pachet: cutia conține o seringă de 3 ml
Compoziție: Papain, Chloramine T, Blue coloring, Thickener, Stabilizer

Protocol de utilizare Papacarie Duo

1. Efectuați o radiografie periapicală sau interproximală pentru diagnostic.
2. Curățați zona care urmează să fie tratată cu apă.
3. Izolați cu tampoane de bumbac și aspirație.
4. Puneți gelul într-un pahar dappen sau pe mănușă, iar apoi pe cavitate cu o chiuretă.
5. Aplicați gelul și așteptați până când cavitatea devine moale (între 30 și 60 de secunde).
6. Raclați dentina alterată folosind mișcări pendulare cu o chiuretă dreaptă.
7. Reaplicați gelul de câte ori este nevoie până când este îndepărtat tot țesutul afectat.
8. Verificați textura dentinei rămase.
9. Curățați cavitatea cu apă.
10. Efectuați restaurarea conform procedurii normale.
11. Efectuați o radiografie de verificare.

Ce este Papacárie?

Papacárie® este un produs conceput pentru medicii stomatologi. Este un gel enzimatic special conceput pentru îndepărtarea cariilor atraumatic, fără utilizarea anesteziei și reducerea necesității de utilizare a turbinei.

Acest gel este un material inofensiv pe bază de apă, total sigur pentru toți pacienții, deoarece nu conține componente toxice sau iritante. Papacarie® a fost testat clinic și este sigur pentru toți pacienții, inclusiv copiii mici și femeile însărcinate.

Papa carie® este un gel enzimatic cu o bază selectivă, adică funcționează numai pe țesutul infectat de carii și regenerează și remineralizează țesutul.

Cum funcționează Papacárie?

O singură picătură de Papacárie plasată peste carie o înmoaie în mai puțin de 1 minut. Această procedură simplă îi permite să se desprindă de dentina sănătoasă. Papacárie acționează numai asupra țesutului infectat, lăsând dintele sănătos intact.*

*De ce Papacárie nu îndepărtează dentina sănătoasă?

„Papacárie acționează numai asupra dentinei infectate datorită absenței unei antiproteze plasmatice, alfa1-anti-tripsină, care împiedică acțiunea proteolitică a acesteia în țesuturile considerate normale” Papacárie Gel: Un nou agent de îndepărtare a cariilor chimico-mecanic. Sandra Kalil et al. Journal of Dent Clinical Pediatric 30 (20): 115-120, 2005

Produs inovator

Papacárie® este un produs dentar revoluționar care a fost utilizat în stomatologie încă din 2003. Principalul său beneficiu este eliminarea cariilor fără nicio durere. Papacárie® oferă un tratament total netraumatizant, lucru pe care medicii stomatologi se străduiesc să-l ofere în îngrijirea pacienților lor.

Activitate enzimatică

Activitatea artificială a papainei bio-încapsulate (6.000 U / mg*) în Papácarie® are nevoie doar de 30 de secunde până la 1 minut pentru a dizolva orice țesut dentar care este afectat de carii. Exploratorul dentar și oglinda sunt folosite pentru a aplica și elimina Papacárie® gel, dar și dentina afectată. În majoritatea cazurilor nu este necesară perforarea deloc. Rețineți că Papacárie® nu afectează dentina care are capacitatea de remineralizare.

Interacționează numai cu dentina infectată

Nici o altă procedură sau material nu economisește la fel de mult țesutul dentar sănătos ca Papácarie®. Acest lucru vă garantează cel mai bun și mai blând tratament și dinți sănătoși pentru o lungă perioadă de timp, cu cea mai mică cantitate de materiale de restaurare necesare.

Evită turbina și anestezia

Prin eliminarea necesității unui tratament agresiv care implică o turbină și anestezie, Papacárie® nu numai că elimină frica multor pacienți, ci îmbunătățește și procesul complet de tratament dentar. Îndepărtarea cariilor dentare cu Papacárie® este mult mai rapidă și mai sigură decât abordările actuale. Pot fi tratate mai multe cavități ale unui pacient simultan, ceea ce reduce durata vizitei și anxietatea pacienților.

Natural și 100% netoxic

Papacárie® este o formulă patentată (din 2003) care utilizează enzimă papaină, care a fost testată clinic într-o gamă largă de pacienți diferiți. Este 100% netoxică și nu are efecte secundare. S-a dovedit a fi sigură pentru contactul cu pielea , ochi și alte părți ale corpului și poate fi utilizată la pacienți de toate vârstele, chiar și la cei cu boli sistemice, dizabilități sau femei însărcinate. Papacarie® este bun pentru sănătatea pacienților, dar și pentru mediul înconjurător.

Fără durere și teamă

Lucrul cu Papacárie® este în conformitate cu tehnica ART (Tratament Restaurativ Atraumatic), recomandările OMS (Organizația Mondială a Sănătății) și IDF (Federația Dentară Mondială).

Dedicat celor mai bune îngrijiri dentare

Suntem dedicați să aducem tot ce este mai bun în îngrijirea stomatologiei prin inovație științifică.

Papacárie este perfect pentru protocoalele de siguranță COVID-19.

Folosirea Papacárie pentru a îndepărta cavitățile este acum mai benefică ca niciodată. Îndepărtarea cariilor cu gel de papaină evită utilizarea unei turbine și, prin urmare, crearea de aerosoli, care sunt principala sursă de contagiune.

SKU: papacarie-1ml Categorii: ,

S-ar putea să-ți placă și…