Denta Deals

Până la încetarea stării de urgență și redeschiderea cabinetelor stomatologice, site-ul dentadeals.ro rămâne închis. Vă mulțumim pentru înțelegere.

INFO: +40799 723 422

- 4%

Pachet Humble Essentials: Periuță de Dinți Copii + Pastă de Dinți + Ață Dentară

Periuța de dinți din bambus pentru copii. Peria Humble are un mâner din bambus 100% biodegradabil. Perii sunt confecționați din nylon-6 de la Dupont. Ambalajul este ecologic; cutia și conținutul ambalajului sunt fabricate din materiale reciclate și pot fi aruncate cu gunoiul organic.

55 lei 57 lei (TVA Inclus)

SKU: humble-essentials-copii Categorie:

Comandă Telefonică:
Nicoleta Greabu: +40799 723 422

denta-deals-Nicole

Humble Brush – Periuța de dinți din bambus pentru copii.

Peria Humble are un mâner din bambus 100% biodegradabil. Perii sunt confecționați din nylon-6 de la Dupont. Ambalajul este ecologic; cutia și conținutul ambalajului sunt fabricate din materiale reciclate și pot fi aruncate cu gunoiul organic.

Go Humble și dăruiește zâmbete – Fiecare achiziție Humble se adresează finanțării proiectelor de sănătate orală pentru copiii care au nevoie

Materiale: Mâner natural din bambus, peri din nylon-6

Cantitate: 1 bucată


Humble Natural Toothpaste

Această pastă de dinți de la The Humble Co. a fost creată de către medici stomatologi care au grijă de sănătatea dumneavoastră orală și de mediul înconjurător, dar și de copiii care au nevoie de îngrijire orală. Este utilă pentru prevenirea cariilor, sângerarea gingiilor, respirație urât mirositoare, tartru, colorarea și pierderea dinților.

Humble oferă zâmbete – fiecare achiziție Humble se adresează finanțării proiectelor de sănătate orală pentru copiii care au nevoie.

ISO 9001:2008 & ISO 14001:2015

Cantitate: 1 tub x 75ml


Humble Dental Floss

Până la 700 de milioane de containere de plastic pentru ață dentară sunt aruncate în fiecare an! Am eliminat necesitatea unei cutii de plastic, deoarece ambalajul devine recipientul pentru ață.

Utilizarea aței dentare este o rutină importantă pentru a ajunge în acele locuri interdentare greu accesibile pentru a preveni cariile dentare, boala gingiilor și depunderea de tartru. Ața dentară Humble este rezistentă și durabilă și poate avea arome de mentă, lămâie sau scorțișoară, precum și xilitol, pentru a vă asigura că experiența dumneavoastra de folosire este eficientă si plăcută.

Utilizați zilnic ata dentara naturala de la Humble și zâmbiti!

Cantitate: 1 cutie x 50m

 

SKU: humble-essentials-copii Categorie:

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

There are no reviews yet.

S-ar putea să-ți placă și…