Pachet Humble Whitening

Pachet Humble Whitening compus din:

  • pastă de dinți The Humble – Cărbune
  • apă de gură The Humble – Cărbune
  • periuța de dinți din bambus

62 lei

SKU: pachet-humble-whitening Categorie:

Comandă Telefonică:
Nicoleta Greabu: +40799 723 422

denta-deals-Nicole

Humble Natural Toothpaste – Charcoal with Fluoride

Această pastă de dinți de la The Humble Co. a fost creată de către medici stomatologi care au grijă de sănătatea dumneavoastră orală și de mediul înconjurător, dar și de copiii care au nevoie de îngrijire orală. Este utilă pentru prevenirea cariilor, sângerarea gingiilor, respirație urât mirositoare, tartru, colorarea și pierderea dinților.

Humble oferă zâmbete – fiecare achiziție Humble se adresează finanțării proiectelor de sănătate orală pentru copiii care au nevoie.

Cantitate: 1 tub x 75ml

ISO 9001:2008 & ISO 14001:2015

Ingrediente: SORBITOL, AQUA, HYDRATED SILICA, LAURYL GLUCOSIDE, XANTHAN GUM, AROMA, CHARCOAL POWDER, SODIUM FLUORIDE, ZINC GLUCONATE, STEVIA REBAUDIANA EXTRACT, LIMONENE


Apă de gură The Humble – Cărbune

Apa de gură non-toxică de la The Humble Co. ajută la vindecarea rănilor, ameliorează senzația de gură uscată, reduce inflamațiile orale, întărește suportul imunitar oral, previne bacteriile care provoacă placa bacteriană și are un gust plăcut. Este foarte utilă în prevenirea apariției cariilor.

Apa de gură The Humble Co. este special creată de medici stomatologi cărora le pasă de sănătatea orală și de mediu.

Go Humble și dăruiește zâmbete – Fiecare achiziție Humble se adresează finanțării proiectelor de sănătate orală pentru copiii care au nevoie.

Ingrediente: Aqua, Glycerin, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Betaine, Aroma, Sodium Sacharin, Mentha Piperita Oil, Chlorhexidine Digluconate, Lycium Barbarum Fruit Extract, Camellia Sinensis Extract, Charcoal, Panax Ginseng Root Extract, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Sodium Fluoride, Citric Acid, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate.

Cantitate: 1 recipient x 500ml


Humble Brush – Periuța de dinți din bambus pentru adulți.

Peria Humble are un mâner din bambus 100% biodegradabil. Perii sunt confecționați din nylon-6 de la Dupont. Ambalajul este ecologic; cutia și conținutul ambalajului sunt fabricate din materiale reciclate și pot fi aruncate cu gunoiul organic.

Go Humble și dăruiește zâmbete – Fiecare achiziție Humble se adresează finanțării proiectelor de sănătate orală pentru copiii care au nevoie

Materiale: Mâner natural din bambus, peri din nylon-6

 

SKU: pachet-humble-whitening Categorie:

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

There are no reviews yet.

S-ar putea să-ți placă și…