Pachet Humble Kids

Availability:

Stoc epuizat - Disponibil la comandă


Pachet Humble Kids compus din:

  • pastă de dinți Kids Strawberry with XYLITOL
  • periuța de dinți din bambus pentru copii (diverse culori)
  • apă de gură Humble (pentru copii) cu căpșune
  • suport din bambus pentru periuța de dinți
  • carcasă din bambus pentru periuța de dinți Humble

152 lei

Stoc epuizat - Disponibil la comandă

Humble Natural Toothpaste – Kids Strawberry with XYLITOL

Această pastă de dinți de la The Humble Co. a fost creată de către medici stomatologi care au grijă de sănătatea dumneavoastră orală și de mediul înconjurător, dar și de copiii care au nevoie de îngrijire orală. Este utilă pentru prevenirea cariilor, sângerarea gingiilor, respirație urât mirositoare, tartru, colorarea și pierderea dinților.

Humble oferă zâmbete – fiecare achiziție Humble se adresează finanțării proiectelor de sănătate orală pentru copiii care au nevoie.

Cantitate: 1 tub x 75ml

ISO 9001:2008 & ISO 14001:2015

Ingrediente: SORBITOL, AQUA, HYDRATED SILICA, XYLITOL, XANTHAN GUM, LAURYL, GLUCOSIDE, GLKYCERYL CAPRYLATE, PENTYLENE GLYCOL, AROMA, SODIUM FLUORIDE, MAGNOLIA OFFICINALIS BARK EXTRACT, STEVIA REBUDIANA EXTRACT, CI 77891.


Humble Brush – Periuța de dinți din bambus pentru copii.

Peria Humble are un mâner 100% biodegradabil din plantație de bambus. Perii sunt confecționați din nylon-6 de la Dupont. Ambalajul este ecologic; cutia și conținutul ambalajului sunt fabricate din materiale reciclate și pot fi aruncate cu gunoiul organic.

Go Humble și dăruiește zâmbete – Fiecare achiziție Humble se adresează finanțării proiectelor de sănătate orală pentru copiii care au nevoie

Materiale: Mâner natural din bambus, peri din nylon-6


Ingrediente apă de gură The Humble (pentru copii) – Căpșune

Aqua, Glycerin, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Betaine, Aroma, Sodium Sacharin, Mentha Piperita Oil, Chlorhexidine Digluconate, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Sodium Fluoride, Citric Acid, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate

Cantitate: 1 recipient x 500ml


Humble Toothbrush Case for Kids toothbrushes

Carcasă din bambus pentru periuța de dinți Humble pentru păstrarea periuței curate și în siguranță în timpul călătoriilor. O carcasă elegantă din bambus 100% biodegradabil din plantație de bambus.

Cantitate: 1 bucată


Humble Brush Stand

Suportul pentru periuța de dinți Humble – Vreți un aspect îmbunătățit pentru baia dumneavoastră? Am creat un suport elegant pentru periuța Humble, realizat din plantație de bambus 100% biodegradabil.

Cantitate: 1 bucată

 

SKU: pachet-humble-kids Categorie:

S-ar putea să-ți placă și…