laser dentar stomatologie Principalele diferențiatoare în pedodonția modernă

Principalele diferențiatoare în pedodonția modernă

Stomatologia este un domeniu care se află într-o evoluție continuă, cu progrese considerabile în ceea ce privește intrumentele și metodele de tratament.

Fiecare medic își dorește ca pacienții săi să se bucure de tratamente minim-invazive, ajutându-i pe cei mici să dobândească obiceiuri dentare sănătoase.

În tratamentul pedodontic, medicul efectuezează preparare de cavități, proceduri de restaurare, tratamente endodontice și gestionează ocluzia în dezvoltare. Aceste proceduri pot fi efectuate în mod minim invaziv, cu tratamente pe care copiii le vor accepta imediat.

Ce diferențiatoare puteți alege pentru cabinet:

  1. Laserul reprezintă cel mai bun prieten al celor mici. Dacă veți utliza un laser Waterlase veți elimina nevoia turbinelor dentare, iar copiii vor benecifia de tratamente minim-invazive, fără vibrație, căldură și zgomotul specifice turbinei sau anestezie (în cele mai multe cazuri). Cu laserul diodă Epic veți putea efectua tratamente de biostimulare în urma activărilor apratelor ortodontice (va diminua durerea pe care aceștia o simt și va grăbi întreg tratamentul ortodontic) și frenectomii.
  2. O pastă de hidroxid de calciu și iodoform pentru obturația de canal temporară după pulpectomie. Vitapex vine într-o singură seringă, este ușor de aplicat, radioopac, cu o accesibilitate excelentă la apex, proprietăți excelente bactericide și bacteriostatice.
  3. Un sistem de anestezie computerizată vă va ajuta să-i convingeți rapid pe cei mici să accepte anestezia. Vă recomandăm Dentapen – o anestezie fără consumabile suplimentare, compactă, ușoară și fără fir. Aceasta este concepută special pentru medicii stomatologi pentru a oferi anestezie fără durere datorită fluxului constant controlat de anestezic livrat.
  4. Un echipament de inhalosedare ar putea deveni rapid cel mai bun prieten al copiilor. Inhalosedarea este sigură în stomatologie și se folosește cu succes datorită stării de calm și relaxare pe care o simte pacientul. Avantajul principal al acestei tehnici este faptul că epurarea gazului de la nivel pulmonar are loc în doar câteva secunde. Pacientul va fi conștient atât în timpul, cât și imediat după inhalosedare. Echipamentele de inhalosedare Matrx sunt fabricate în SUA, vin o garanție de 5 ani și curs de instruire pentru utilizare.

Sunteți oricând bineveniți la cursurile pe care le organizăm periodic. Veți putea afla de la medici utilizatori mai multe informații și veți putea testa echipamentele noastre. Informații despre cursuri viitoare: 0760.428.712 | mihaela.oprea@dentadeals.ro

Program cursuri: www.arsmi.ro