Termeni si Conditii

www.denta-deals.ro / www.dentadeals.ro

PREAMBUL

Websiteul www.denta-deals.ro , care se poate accesa și prin adresa secundară www.dentadeals.ro este proprietatea SC EXPERT TECH SOLUTIONS SRL, persoană juridică de naționalitate română, cu sediul social în București, bld. Corneliu Coposu, nr. 7, bl 104, sc. 2, etaj 5, ap. 50, sector 3, având număr de ordine în Registrul Comerțului J40/8362/02.09.2010, cod unic de înregistrare fiscală RO27345532.

Pentru a interacționa cu www.denta-deals.ro, prin vizitarea acestuia, deschiderea unui cont de utilizator sau prin cumpărarea de bunuri și servicii prin metodele de cumpărare ce urmează a fi descrise mai jos, utilizatorul trebuie să accepte și să fie de acord cu termenii și condițiile descrise în cele ce urmează. SC Expert Tech Solutions SRL poate modifica oricând termenii și condițiile, fără notificare.

DEFINIȚII

Vânzător – SC EXPERT TECH SOLUTIONS SRL, o persoană juridică de naționalitate română, cu sediul social în București, bld. Corneliu Coposu, nr. 7, bl 104, sc. 2, etaj 5, ap. 50, sector 3, București, având număr de ordine în Registrul Comerțului J40/8362/02.09.2010, cod unic de înregistrare fiscală RO27345532 prin websiteul www.denta-deals.ro

Cumpărător – O entitate juridică cu pregătire medicală

Utilizator – este reprezentat de către orice vizitator care navighează în paginile www.denta-deals.ro , de orice natură, uman sau program automat/semiautomat și care folosește sau nu funcționalitățile websiteului.

 Bunuri și Servicii – Orice produs sau serviciu, inclusiv documentele anexate acestora, ce vor fi menționate în Comanda plasată de către Cumpărător și care vor fi furnizate de către Vânzător, Cumpărătorului.

Comanda – este un document electronic ce intervine ca formă de comunicare între Vânzător și Cumpărător prin care Vânzătorul este de acord să livreze Bunurile și Serviciile, iar Cumpărătorul este de acord să primească aceste Bunuri și Servicii și să facă plata acestora. Plasarea se poate face prin transmiterea formularului de comandă din cadrul websiteului sau telefonic, către un operator al SC Expert Tech Solutions SRL.

Cont – este secțiunea din site care cuprinde nume utilizator, nume și prenume, adresa de e-mail și parola care îi permite Cumpărătorului să transmită comanda și conține informații despre acesta și istoricul Cumpărătorului în site (comenzi anterioare, adrese de livrare și de facturare). Utilizatorul este responsabil de asigurarea acurateței informațiilor introduse la crearea Contului.

Coșul meu – secțiune care îi permite Cumpărătorului să adauge/să modifice produse pe care dorește să le cumpere.

Recenzie – o evaluare pe care o poate scrie Cumpărătorul pe baza experienței personale prin care poate exprima dacă produsul primit respectă sau nu specificațiile menționate de către distribuitor/producător.

Contractul – este reprezentat de către o comandă confirmată de către Vânzător, prin trimiterea acesteia electronic (pe e-mail) sau confirmată telefonic.

DOCUMENTE CONTRACTUALE

Prin transmiterea unei comenzi, electronic, prin intermediul websiteului sau telefonic, la unul dintre numerele de contact afișate pe www.denta-deals.ro , Cumpărătorul este de acord cu cel puțin una dintre formele de comunicare puse la dispoziție de către Vânzător (telefon, e-mail, SMS), cu ajutorul cărora Vânzătorul își derulează activitatea.

Elementele Comenzii for fi următoarele:

  1. Comanda, ce va conține datele exacte de facturare și livrare a bunurilor și serviciilor, împreună cu condițiile specifice acesteia.
  2. Observații, cerințe sau Specificații ale cumpărătorului în legatură cu Comanda.
  3. Termenii și Conditiile denta-deals.ro

În momentul în care Vânzătorul confirmă Comanda, confirmă implicit și faptul că Termenii și condițiile Comenzii au fost acceptate de către Cumpărător.

Acceptarea comenzii de către Vânzător se face telefonic sau electronic, printr-un mail de confirmare, fără a necesita o confirmare sau un răspuns de primire din partea Cumpărătorului.

O Comandă neconfirmată nu va fi considerată de către Vânzător ca având valoare de Contract.

Contractul intră în vigoare la momentul confirmării Comenzii de către Vânzător.

În completarea Termenilor și Condițiilor Comenzii, ce vor sta la baza Contractului, vor fi atașate și Cetificatele de garanție ale produselor și/sau serviciilor, certificate ce pot fi emise de către Vânzător sau de către un furnizor al Vanzatorului.

OBLIGAȚIILE VÂNZĂTORULUI

Informațiile, de orice natură, prezentate pe www.denta-deals.ro , au caracter informativ și pot fi modificate de către Vânzător, fără o notificare prealabilă. De asemenea, din considerente legate de spațiu și coerenta structurii informației, descrierile produselor pot fi incomplete, însă vânzătorul va încerca să prezinte informațiile cele mai relevante, astfel încât produsul să fie utilizat în parametrii pentru care a fost achiziționat;

Comunicarea cu magazinul – se poate face prin intermediul chat-ului, postarea opiniilor referitoare la produse sau comunicarea prin adresele menționate la secțiunea „Contact”.

Vor fi excluse din site sau ignorate păreri sau adresări ce conțin injurii sau un limbaj neadecvat.

De asemenea, Vânzătorul are libertatea de a gestiona informațiile primite fără a fi nevoit să aducă justificări pentru aceasta.

CESIONAREA ȘI SUBCONTRACTAREA

Vânzătorul poate cesiona și/sau subcontracta o terță parte pentru servicii ce țin de onorarea comenzii, cu informarea Cumpărătorului, nefiind necesar acordul acestuia. Vânzatorul va fi întotdeauna responsabil față de Cumpărător pentru toate obligațiile contractuale.

DREPTUL DE PROPRIETATE INTELECTUALĂ ȘI ASUPRA CONȚINUTULUI PREZENTAT PE WEBSITE

Dreptul de proprietate intelectuală asupra intregului conținut prezentat în toate paginile www.denta-deals.ro ,cum ar fi (dar fără a se limita la) imagini, text, simboluri, logo-uri, design al websiteului, elemente de identitate vizuală sau informațională sau orice alte elemente create de catre site-ul www.denta-deals.ro , este deținut de catre SC Expert Tech Solutions SRL, iar folosirea fără acordul SC Expert Tech Solutions SRL a elementelor enumerate mai sus se va pedepsi conform legii nr. 8/1996 privind protecția drepturilor de autor.

În cazul în care sesizați o constatare a dreptului de autor în cadrul www.denta-deals.ro, vă rugăm să ne contactați la adresa contact@dentadeals.ro

 

POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE

Prevederile Politicii de confidentialitate care se vor aplica Termenilor și Condițiilor www.denta-deals.ro se regăsesc pe www.denta-deals.ro, accesând următorul link: https://www.denta-deals.ro/politica-de-confidentialitate/

TERMENE ȘI PENALITĂȚI

În cazul în care nu pot fi respectate termenele de livrare și/sau pornire a Comenzii, Vânzătorul este obligat să anunțe Cumpărătorul care este termenul estimat de finalizare a livrării.

În cazul în care Cumpărătorul întarzie din vina sa plata mărfurilor în termenul prevazut în factura emisă de Vânzător, este obligat la plata unei penalități de 0,5% pe zi din suma datorată.

În cazul în care Vânzătorul primește informații eronate legate de facturarea sau livrarea produselor, se va stabili un nou termen de onorare a comenzii, acesta încadrându-se în termen de 3 zile lucrătoare.

Dacă aveti probleme legate de o comandă, care nu par a putea fi rezolvate prin email sau cu persoana cu care discutați, puteti lua legatura pentru o conciliere internă gratuită la telefon 0760428712, de luni până vineri, în intervalul orar 10:00 – 18:00, sau pe emailul mihaela.oprea@dentadeals.ro

FACTURARE ȘI PLĂȚI

Prețul, modalitatea de plată a prețului și termenul de plată al acestuia sunt specificate în Comanda. Cumpărătorul se obligă să furnizeze Vânzătorului toate informațiile necesare Vânzătorului pentru emiterea facturii fiscale, pentru bunurile și serviciile livrate.

Modalitățile de plată puse la dispoziție de către Vânzător sunt următoarele:

– Plata numerar sau ramburs

– Ordin de plată

 

TRANSPORT

Transportul este gratuit și se acordă pentru comenzile în aria de acoperire Fan Courier. Costul pentru kilometrii adiționali este suportat de catre cumpărător.

 

RISCURI ȘI RESPONSABILITĂȚI

Termenul de livrare al produselor și serviciilor către Cumpărător este cuprins între 24 și 72 de ore din momentul confirmării comenzii de către Vânzător.

Pentru livrarea Produselor și/sau Serviciilor, Vânzătorul va contracta o firmă de curierat, va face livrarea prin intermediul propriului personal sau prin ridicarea de la sediul Vânzătorului de către Cumpărător sau de către un reprezentant al Cumpărătorului.

Nu se vor lua în calcul zilele libere legale, sâmbăta, duminica și sărbătorile legale.

Dacă, din cauza unor factori speciali, timpul maxim de livrare, de 72 de ore, va fi depășit, Vânzătorul îl va anunța în prealabil pe Cumpărător.

Vânzătorul se descarcă de riscurile și responsabilitățile asociate cu Bunurile și Serviciile livrate/efectuate în momentul predării acestora către societatea de curierat sau reprezentantului Cumpărătorului.
Vânzătorul va asigura ambalarea corespunzătoare a Bunurilor și Serviciilor și va asigura transmiterea documentelor însoțitoare.
Vânzătorul va efectua livrarea Bunurilor și Serviciile pe întreg teritoriul Uniunii Europene.

 

ACCEPTAREA CONTRACTULUI

Acceptarea va fi facută atunci când Bunurile și Serviciile sunt conforme cu caracteristicile tehnice menționate în Comandă.

În cazul în care Cumpărătorul descoperă că Produsele livrate sau Serviciile furnizate nu sunt conforme specificațiilor tehnice, atunci Vânzătorul va aduce la conformitate Produsele și Serviciile.

 

GARANȚII ȘI SERVICE

Furnizorii www.denta-deals.ro sunt verificați și autorizați să comercializeze produse în Uniunea Europeană, toate produsele noastre deținând marca CE. www.denta-deals.ro comercializează produse noi care beneficiază de garanția oferită de producător. De asemenea, SC Expert Tech Soutions SRL poate comercializa prin intermediul www.denta-deals.ro și produse resigilate.
Garanția oferită produselor și serviciilor comercializate este definită clar în descrierea individuală a produselor. Pentru produsele cumpărate de pe site-ul www.dentadeals.ro service-ul post-vânzare este oferit de producător. SC Expert Tech Solutions SRL vă oferă echipament la schimb pe perioada reparației laserului dumneavoastră dacă există un contract de service/mentenanță.
La cumpărarea unui produs sau serviciu, Cumpărătorul va primi un certificat de garanție aferent produsului sau serviciului cumpărat.
Lipsa certificatului de garanție a produsului trebuie semnalată în maximum 72 ore de la recepția produsului, în scris, la contact@dentadeals.ro sau prin corespondență fizică la adresa Bld. Corneliu Coposu, nr. 7, bl 104, sc. 2, etaj 5, ap. 50, sector 3, București.

Reparațiile pentru echipamente se realizează doar la sediul nostru din București, str. Grigore Cobălcescu, nr. 10.
După confirmarea finalizării intervenției, echipamentul poate fi ridicat personal sau poate fi expediat prin curier.

 

TRANSFERUL PROPRIETĂȚII

Proprietatea asupra produselor și serviciilor cumpărate de către Cumpărător va fi transferată în proprietatea acestuia la momentul efectuării plății integrale a acestora.

Bunurile cumpărate se vor considera livrate din momentul în care Cumpărătorul semnează documentul de transport furnizat de curier sau prin semnarea de primire a facturii fiscale, în cazul livrărilor efectuate de personalul Vânzătorului sau prin ridicarea de la sediul Vânzătorului a bunurilor de către Cumpărător sau de către un reprezentant al acestuia.

Cumpărătorul nu poate deschide coletul înainte de semnarea documentului de predare al bunului si de achitare al acestuia, conform valorii din factura fiscală, care va însoți coletul, în cazul în care transmiterea facturii către Cumpărător nu a fost făcuta printr-un alt mijloc.

 

RĂSPUNDERE

Vânzătorul nu este responsabil pentru daune de orice fel pe care Cumpărătorul le va suferi în urma îndeplinirii de către Vânzător a obligațiile sale conform Comenzii plasate Cumpărător sau pentru daune care rezultă din utilizarea produselor sau serviciilor după livrare.
Vânzătorul va fi răspunzător pentru îndeplinirea defectuasă a obligațiilor de către terții contractați de către Vânzător pentru îndeplinirea obligațiilor din Comandă.

 

FORTA MAJORA

Nici Vânzătorul, nici Cumpărătorul nu pot fi trași la răspundere pentru neexecutarea sau executarea deficientă a obligațiilor, dacă acest lucru s-a întâmplat din cauza unor evenimente imprevizibile, care nu pot fi controlate sau evitate de către partea aflata în culpă.

 

LEGEA APLICABILĂ

Prezentul contract este supus legii române. Eventualele litigii apărute între cele două părți se vor soluționa pe cale amiabilă, iar în cazul în care în termen de 15 zile nu se rezolva de comun acord, atunci se vor înainta spre soluționare către Tribunalul București.

De asemenea, soluționarea litigiilor se poate realiza și prin platforma online de soluționare a litigiilor implementată de către Comisia Europeană și care poate fi accesată la următoarea adresă: https://ec.europa.eu/consumers/odr/main/index.cfm?event=main.home2.show&lng=RO

 

ALTE PREVEDERI

Utilizatorului www.denta-deals.ro nu are dreptul să utilizeze websiteul și funcționalitățile acestuia pentru:

(a) pentru a plasa comenzi cu identități false care au ca scop inducerea în eroare;

(b) pentru orice scop ilegal;

(c) să solicite altor persoane să efectueze sau să participe la orice acte ilegale;

(d) să încalce orice reglementări, reguli, legi sau ordonanțe locale internaționale, federale, provinciale sau de stat;

(e) să încalce drepturile noastre de proprietate intelectuală sau drepturile de proprietate intelectuală ale altora;

(f) hărțuirea, abuzul, insultarea, rănirea, defăimarea, calomnia, disperarea, intimidarea sau discriminarea pe criterii de gen, orientare sexuală, religie, etnie, rasă, vârstă, origine națională sau handicap;

(g) să prezinte informații false sau înșelătoare;

(h) să încarce sau să transmită viruși sau orice alt tip de cod rău intenționat care va fi sau poate fi utilizat în orice mod care va afecta funcționalitatea serviciului sau a oricărui site web;

(i) să colecteze sau să urmărească informațiile personale ale altora;

(j) spam, phish, pharm, pretext, spider, crawl sau scrape;

(k) pentru orice scop obscen sau imoral;

(l) să interfereze sau să eludeze caracteristicile de securitate ale serviciului sau site-ului web asociat.

Ne rezervăm dreptul de a interzice utilizarea a www.denta-deals.ro sau a oricărui site web aferent pentru încălcarea oricărei utilizări interzise, descrise mai sus.